Câștigătorii primului concurs Meșter Auto

Primul concurs, „Mașina Dvs. are computer de bord?”, pe site-ul Meșter Auto a luat sfârșit. Au fost aprobați 21 de participanți și au fost excluși de la tragerea la sorți 2 participanți, care inițial și-au mai creat un cont pe site. Pentru asemenea încercări, pe viitor se vor crea specificații clare și celor vizați li se vor șterge toate conturile existente pe acest site.

Lista participanților cu dreptul la extragere:

participanți aprobați

Numele de utilizator (user), precum și adresele de email sunt ascunse conform angajamentului că Meșter Auto se angajează să vă protejeze datele personale folosite în cadrul acestui concurs. De asemenea datele Dvs. personale nu se vor divulga către terți.

Fiecare participant a primit un număr de participare. Numerele respective s-au primit conform ordinii de înregistrare în concurs (a se consulta coloana Registered).

Mecanismul de extragere:

Cu minute bune înaintea extragerii, s-a creat un tichet pe site-ul www.randomresult.com, unde s-a introdus numărul de numere ce se doresc a se extrage automat și aleator (random) de către sistem la data și ora specificată. O copie al acestui tichet s-a postat și pe FaceBook cu câteva minute înainte de extragere, drept dovadă a transparenței la extragere.

extragere în așteptare

Câștigătorii:

Locul I – Bea a câștigat un radio auto AKAI
Locul al II-lea – Magyari Norbert a câștigat o cameră auto DVR
Locul al III-lea – Egon Harai a câștigat un miniaspirator Black & Decker

Link cu extragerea automată și planificată pe sistemul site-ului randomresult.com: http://www.randomresult.com/ticket.php?t=13231BDC3Z

Imagine:

câștigătorii

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri deosebite tuturor celor care au participat la acest concurs!

This entry was posted in Concursuri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *