Despre Noi

Meșter AutoAcest website s-a născut cu scopul de a oferi ceva diferit față de forumurile despre automobile și magazine online care comercializează piese auto. Dorim să vă oferim articole de tip ”DIY – do it yourself” (în românește: fă-o singur), povestiri despre întâmplările ieșite din comun în legătură cu mașinile noastre personale, treceri în revistă a diferitelor accesorii auto.

La capitolul ”diferit” ne bazăm pe fapte reale, articolele născându-se în urma diferitelor întâmplări ieșite din comun și soluționarea acestora, testarea amânunțită al unui anumit produs sau executarea manoperei pe mașină și prezentarea acesteia prin intermediul unui articol și atasându-i o galerie foto sau filmuleț după caz.

De la pasionați auto pentru alți pasionați auto

Sloganul nostru ”pentru entuziaști de la entuziaști” se referă la cei pasionați auto. Ne plac faptele, soluțiile testate, manopera executată cu răbdare și atenție maximă. Uneori rămânem profund dezamăgiți când într-un service auto sau la atelierul vreunui mecanic auto constatăm nereguli în manoperă, treabă realizată în grabă sau tratament nepoliticos.

Oricine dorește să împarte informații valoroase din bagajul propriu de cunoștințe legate de autoturisme, este invitat să ne scrie un mesaj prin intermediul formularului de pe pagina de Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *