Sirenele de Poliție ar trebui interzise la posturile de radio?

sirenă polițieSe pare că în zilele noastre auzim din ce în ce mai des sirenele de poliție, în timp ce conducem autoturisme. Acest lucru nu ar fi neapărat unul rău, dacă sunetele ar provine din mașinile aflate în subordinea MAI și nu alte surse neavând nici un fel de treabă cu instituțiile publice specializate alte statului, aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

În secolul 21, posturile de radio pot fi ascultate prin mai multe canale de recepție precum aparate radio obișnuite (inclusiv cele din autoturisme), telefoane mobile, aparate tv, iPoduri, MP3 Playere, MP4 Playere, tablete iPad sau prin internet.

Cu siguranță există foarte mulți șoferi care ascultă posturi de radio în mașinile personale și nu puține sunt momentele în care ori se redau piese muzicale care cuprind pasaje audio cu sirene de poliție ori reclame publicitare conținând de asemenea sunetele menționate.

Consider că aceste tipuri de materiale audio ar trebui interzise la posturile de radio, pentru că pot distrage atenția conducătorilor auto sau chiar să-i inducă în eroare. Cu sau fără haosul crescând în traficul rutier, nu cred că cineva ar avea nevoie de distragerea atenției pentru orice clipă în timp ce se conduce un autoturism.

Părerile conducătorilor auto legate de sirenele de poliție redate pe posturile de radio

Iată câteva păreri culese, legate de sirenele de poliție care pot fi auzite pe posturile de radio prin reclame publicitare sau chiar piese muzicale, de la câțiva șoferi de autoturisme:

K.M.: „Bună ziua, îmi pare bine să vă exprim părerea legată de sirenele de poliție care pot fi auzite pe posturile de radio prin reclame publicitare sau chiar piese muzicale, menționez că pe postul ErdélyFM care folosesc nu sunt materiale publicitare sau piese muzicale pe care pot fi auzite sirenele de poliție.

Anonim: „Nașpa, pentru că mă sperie mereu și mă uit să văd din ce direcție vine ambulanța.

Bálint Csaba: „Eu am o părere foarte proastă. Odată era să trag pe dreapta.

Sunteți invitați să completați lista cu părerile voastre prin intermediul formularului de comentarii de mai jos. Vă mulțumesc!

This entry was posted in Povestiri, Șoferie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *