Wacky Races, prima ediție – Târgu Mureș

În data de 12 septembrie 2015, pe strada Pădurii de pe platoul Cornești din Târgu Mureș, s-a organizat concursul „Wacky Races”, care în ciuda vremii nu tocmai favorabile (dar nici dezastruoase) a smuls zâmbete de pe fețele celor prezenți prin reînviorarea nostalgiei anilor frumoși ai coplilăriei în legătură cu balamucul și durăitul provocat de karturi pe rulmenți.

Concursul a fost organizat de Rotaract Club Téka din Târgu Mureș, o organizație non-profit, al cărui scop este să ajute comunitatea prin desfășurarea de proiecte comunitare și de voluntariat. Adresa web: rotaract-teka.ro

Prima etapă a concursului, precedat de o tură de testare a karturilor, a constat în măsurarea timpului, după care concurenții se întreceau doi câte doi în vederea desemnării echipei câștigătoare.

S-au înscris 11 echipe la concurs, 32 de concurenți și au asistat mai mult de 100 de spectatori, din rândul cărora este foarte probabil ca să-i vedem pe unii concurând cu următoarea ocazie, deoarece persoana cu ideea acestui concurs, Biro Vili, susține că este prima astfel de organizare a clubului Rotaract, dar nu și ultima. Evenimentul a fost catalogat drept pozitiv, atât din partea concurenților cât și a spectatorilor prezenți la fața locului.

Acest concurs s-a organizat din fonduri private, arătând, încă o dată, astfel că privații trebuie să aibă un cuvânt de spus în zona finanțării divertismentului și că bugetul public este mai bine să curgă spre zonele din care toată lumea primește un folos serios precum educația, cultura, sănătatea, etc.

Sponsorii principali au fost Leco Impex si GoKart Racing din Târgu Mureș. Printre sponsorii speciali s-au mai enumerat Oracler, Mammoth, Primo Hobby, Zbor Agrement, M & Co outdoor experience.

„Meșter Auto” a fost prezent la acest eveniment ca spectator. Mai jos puteți să vizionați o galerie foto cu pregătirile echipei „Riders on the Storm” și concursul, precum și un filmuleț special.

Galerie foto:

Video:

P.S.: http://prntscr.com/8l9e06 – subtitrarea aici se activează, dacă nu e pus pe subtitrare automată.

 

This entry was posted in Concursuri. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *